Wie zit er achterFire&Wire?

Mijn naam is Renate, het gezichtachter Fire&Wire. Ik ben gestart met Fire&Wire omdat ik zelf een grote interesse heb in leefstijl en er zoveel interessante mensen zijn die hierover kunnen vertellen. Daarnaast heb ik een passie voor organiseren. Mensen samen brengen en nieuwe kennis overbrengen, dat is wat ik met Fire&Wire wil doen.
 
Nu is leefstijl best een breed begrip. Om daar een wat beter beeld bij te krijgen stip ik hieronder een aantal onderwerpen aan die mij erg aanspreken en die tijdens de bijeenkomsten zeker aan bod zullen komen:
Voeding, beweging, fysiologie, hormonen, verschil in vrouwen/mannen, spiritualiteit, wetenschap, mindset, invloed van de natuur, (epi)genetica, psychologie en filosofie.
 

Tijdens de bijeenkomsten leer je meer over jezelf en hoe je aanpassingen kan doen om energieker door het leven te gaan. Wat ik zo leuk vind is dat de informatie vaak zo voor de hand liggend is en makkelijk mee te nemen is in je dagelijks leven. We hebben veel van deze informatie alleen nooit eerder geleerd, zie het als een andere kijk op het leven. Met een open blik blijven leren, ontdekken en experimenteren dat is toch het leukste wat er is?!

Waar staat Fire&Wire voor?

Fire&Wire staat voor iets nieuws leren en dit eigen maken. Iets nieuws leren kost in het begin veel moeite, maar na herhaling gaat het je steeds makkelijker af. Misschien ken je de uitdrukking:

"Neurons that fire together wire together"

Dit gaat over verbindingen in je hersenen, hoe vaker je iets herhaalt hoe groter de verbindingen worden en hoe makkelijker het je afgaat. Dit is precies wat ik voor jou wil creëren met de bijeenkomsten. Nieuwe informatie wat je in je eigen leven kan toepassen om gezonder, bewuster, sterker en zelfverzekerder in het leven te staan.

En over nieuwe dingen leren en toepassen gesproken: Fire&Wire is mijn allereerste eigen bedrijf, leuk en spannend tegelijkertijd!

Heb je vragen of wil je meer informatie dan mag je altijd contact opnemen, vind ik leuk! Wie weet zien we elkaar binnenkort tijdens een bijeenkomst.

Liefs Renate

Contactgegevens

Mail: info@fire-wire.nl
KvK: 84225130
BTW: NL003929253B86o